Je hebt net een fotoshoot met mij gedaan en nu ben je klaar. Je pakt je kleding en schoenen in je tas en zegt mij gedag en gaat richting huis met een tevreden, misschien wel opgelucht gevoel dat het hartstikke meeviel en de zenuwen sneller weg zijn dan dat je dacht.

Maar.. wat nu? Wat gebeurd er? 

Mijn allerbelangrijkste punt is nu dat ik probeer het je zo makkelijk als mogelijk te maken zonder te veel gedoe en op een moderne, laagdrempelige, digitale manier!

STAP 1: HET ONTVANGEN VAN JOUW ONBEWERKTE FOTO’S

Daarom krijg je tijdens de door mij toegezegde periode (tijdens het afronden van onze fotoshoot) een e-mail met hierin een download link. 

Deze download link bevatten alle onbewerkte foto’s in een lage kwaliteit met een watermerk logo hier over heen. 

In dezelfde e-mail leg ik je uit dat je een selectie van de foto’s mag maken met de bestandsnamen onder de foto’s en naar mij mag terug sturen via de door jouw gewenste communicatie kanalen (e-mail, social media, telegram app of dergelijke).

Na het maken van de pasen promo 2018 bekeken het model en ik alle foto's rustig na op de boerderij van haar vader na veel geknuffeld te hebben met de baby lammetjes.

STAP 2: NABEWERKING

Met jouw selectie ga ik aan de slag in een professionele Adobe programma’s. Ze worden lichtelijk geretoucheerd op belichting, kleur en ik haal (mocht je dit aangeven bij mij) eventuele rimpels en oneffenheden op jouw gezicht en/of hals weg. Daarnaast kijk ik per foto verder aan wat er gewijzigd kan worden. 

STAP 3: DOWNLOAD JOUW KANT EN KLARE FOTO’S!

Jouw selectie wordt vervolgens terug gestuurd via een persoonlijke e-mail.

In deze e-mail vindt je de mogelijkheid om jouw foto’s en extra’s te kunnen downloaden en deze direct te kunnen gebruiken!

Mocht je gebruik hebben gemaakt van de Add-ons (Algemene of Tinder Add-ons) dan krijg je deze in dezelfde e-mail ook terug.

Bijvoorbeeld bij een Tinder fotoshoot met een bijgeboekte Bio Support, ontvang je 2 BIO suggesties die goed passen bij jouw karakter, jouw hobbies/passies en dergelijke. 

Ik wens je heel veel plezier en succes toe met jouw nieuwe foto’s!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn over het eindresultaat, stuur mij gerust een bericht en ik los het zo snel als mogelijk op voor je!


Laat een review achter of maak reclame voor me. Help me zo verder groeien!

Het heeft voor mij onwijs veel meerwaarde om op Facebook goede reviews te krijgen. 

Hierdoor kunnen de toekomstige boekers alvast lezeen hoe ik in elkaar zit, wat mijn pluspunten en eventuele verbeter punten zijn en dit komt rechtstreeks van de mensen af die mij hebben ingehuurd of met mij hebben samengewerkt! 

Je ziet reviews van oud boekers, modellen, make-up artiesten en stylisten voorbij komen.

En, eerlijk is eerlijk, meestal check je toch wel even voordat je een service of product koopt toch wel de reviews van het bedrijf via google of Facebook!

Mond op mond reclame.


De meest bekende, effectieve en fijnste manier van reclame maken voor lokale bedrijven.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat je een uitermate slechte service heb meegemaakt bij een bedrijf en je wilt het tegen al jouw vrienden en familie vertellen hoe SLECHT dat bedrijf wel niet is!

Nou, dat werkt precies zo met goede ervaringen bij bedrijven. Hier groeien lokale bedrijven van en hier moeten ze het voor 80% van hebben. 

Dus mocht je mij ook een zetje in de goede richting willen geven, vertel je buurman tijdens die ene verjaardag van je nichtje over deze spontane fotografe of tijdens een rustige nacht shift kan je jouw collega mij aanraden om een fotoshoot te boeken omdat zij bijvoorbeeld 10 kilo is afgevallen!

Let's stay in touch!

Stuur mij gerust na een tijdje (een maand of twee) een appje of e-mail met hoe het met je gaat of hoe de foto’s jouw geholpen hebben met jouw doel/probleem/etc.

Mijn hart maakt letterlijk een sprongetje van blijdschap als ik weer een lief en gezellig berichtje mag ontvangen met een succes verhaal dankzij de foto’s die ik gemaakt heb.

Categorieën: Werkwijze