Nu de feestdagen er weer zijn, blik ik, zoals elk jaar, weer terug op wat er voor Bikkel Fotografie gebeurd is dit jaar.

Dankzij het corona virus moest ik, net als elk ander bedrijf, groeien en veranderen. Ik moest mij aanpassen aan de nieuwe wereld.

Het begin van het jaar begon weer met vele succesvolle maanden en groei in de cijfers, totdat het virus begon.

Ik heb tijdens de lockdowns de Corona voucher in het leven geroepen en heb een online dating hulp kunnen aanbieden en besloten geen fotoshoots meer in te plannen totdat we terug zijn in een normale wereld.

Het is voor mij, erg lastig om een nee te moeten verkopen en ik mis de fotoshoots ontzettend!
Het leren kennen van nieuwe boekers die mij in vertrouwen nemen om hun dating foto’s voor Tinder persoonlijk en stralend te mogen maken. Dat zij achteraf vertellen dat de zenuwen binnen no-time verdwenen en ze prachtige reviews achterlaten.
Ik mis ook de leuke succesverhalen die ik mocht ontvangen na de fotoshoots.


Producten

Adapt and overcome

Met plezier luister ik altijd naar de feedback van mijn boekers en verbeter ik mijn services of pas ik de fotoshoot pakketten aan. Hierdoor heb ik als een van de weinige in geheel Nederland (tot zover ik weet en gehoord heb, ben ik tot nu toe nog steeds de enige) perfecte fotoshootpakketten afgesteld op de huidige wensen van de vrijgezellige mensen die nu online daten.

Waaronder een gepersonaliseerd moodboard, die gemaakt wordt door antwoorden op persoonlijke vragen. een kledingsadvies via Whats-App en nog veel meer!

Nu ik de fotoshoots een tijdelijke halt moest toeroepen, heb ik natuurlijk niet stil gestaan.
Ik ben acher de schermen druk bezig met een nieuw online product die jullie kunnen aanschaffen binnenkort!

Het kost veel tijd, moeite en werk om dit product af te krijgen. Ik werk er met veel enthousiasme aan en het is natuurlijk weer een geweldig, uniek product die aantoongevend gaat zijn! Het is een product, gemaakt met al mijn hart, het bevat kennis die ik heb opgedaan van al de jaren als Tinder fotografe en het zal ontzettend waardevol zijn, natuurlijk tegen een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zoals julie van mij gewend zijn!

Dit wil je niet missen! Houd mijn website in de gaten voor de laatste updates erover!

Privacy

Bij mij staat discretie en privacy erg hoog in het vaandel. Ik snap als geen ander dat een Tinder fotoshoot (/online dating fotoshoot) je niet van de daken wilt afschreeuwen en daardoor ga ik altijd heel voorzichtig om met de informatie die mijn boekers en website bezoekers mij geven.

Nu heb ik dan ook dit jaar nieuwe services kunnen toevoegen aan mijn fotoshoots.

Waaronder een ge-encrypte fotoshoots tranfer service en heb ik mijn e-mail verkeer nu ook ge-encrypt.

Met de nieuwe ge-encrypte foto transfer service maakt het ook mogelijk om de foto’s op een ge-encrypte cloud op te slaan. Hierdoor kan ik gemakkelijk via een deelbare link de foto’s van de fotoshoot delen en opslaan in de cloud, zodat de boekers hier een paar maanden bij kunnen en de foto’s in alle rust op eigen gelegenheid kunnen bekijken, downloaden en etc. Na de paar maanden wis ik deze zowel van mijn harde schijf, zowel van de cloud, net als de boeking.

Natuurlijk blijft het mogelijk om foto’s naar hartelust bij te bestellen binnen een paar maanden tijd, mocht je meer tijd nodig hebben, dan kan je dit het beste even aangeven bij mij en dan houd ik de foto’s aan totdat je ze niet meer nodig hebt.

Tevens heb ik besloten mijn Instagram profiel permanent te verwijderen in verband met de nieuwste algemene voorwaarden waarbij ik het niet eens ben met het verlies van controle over mijn eigen foto’s en het inzicht wat Instagram en Facebook krijgen over mijn profiel en telefoon informatie. Dit zou inbreuk kunnen maken op de privacy van mijn boekers en ik voel mij zelf hier ook niet fijn bij.

Nieuwe jaars resoluties

Mijn aller-eerste focus ligt op deze website. De snelheid optimalisatie wordt binnenkort verbeterd en er zijn al vele dingen geoptimaliseerd de afgelopen tijd achter de schermen.

Verder is het altijd nog mogelijk om je in te schrijven voor de Corona voucher, waarbij je een ‘skip the line’ voorrang plus twee gratis extra foto’s ontvangt.

Volgend jaar staan er ook nieuwe portfolio fotoshoots op de planning en nog veel meer dingen die ik graag zou willen delen maar die ik helaas nog even voor me gaat houden!

Al met al, er wordt altijd hard gewerkt aan Bikkel Fotografie, lockdown of niet, we komen er alleen doorheen als we ons goed aanpassen en blijven Bikkelen!

Ik wens jullie allemaal een geweldige feestdagen en laten we hopen dat ik jullie snel blij mag maken met de planning voor de fotoshoots.

‘Stay strong & healthy!’

De corona voucher.

Met de Corona voucher ontvang je bij je boeking het volgende:

  • Skip the line: Krijg voorrang op de planning wanneer ik weer boekingen aan neem
  • Twee gratis extra foto’s boven op het aantal foto’s wat al in het door jouw gekozen fotoshoot pakket zit.
  • Als eerste updates over de mogelijkheden qua planning, via Whatsapp of Telegram, vanzelfsprekend.

Tinder Basis is uitgesloten van deze actie.

.
Categorieën: Nieuws