We kunnen allemaal niet wachten om dit virus voor goed en altijd gedag te zeggen!

Het liefste nog vandaag en dat ik nog sneller mijn fotoshoots met mijn boekers weer zoals vanouds kan voortzetten! Ik mis de gezellige sfeer tijdens de fotoshoots, het helpen voorbereiden en mijn boekers alvast via Whatsapp een beetje te leren kennen en vooral de blije reacties wanneer ze de foto’s mogen ontvangen en de prachtige reviews die erop volgen.


Voor mij is elke fotoshoot een feestje!

Maar dit virus neem ik extreem serieus en daarbij wil ik de veiligheid van de boekers en mijzelf op nummer 1 zetten. Hierdoor heb ik de afgelopen week goed nagedacht over hoe ik dit het beste kan aanpakken en ik ben tot de volgende maatregelen gekomen:

Kosteloze annulering bij ziekte/niet lekker voelen.

De klachten bij dit virus zijn over het algemeen:

  • Neusverkoudheid
  • Loopneus
  • Niezen
  • Keelpijn
  • Lichte hoest
  • Verhoging tot 38 graden

Geef dit asjeblieft zo snel als mogelijk aan via Whatsapp dat je je niet lekker voelt en ik zal de annulering meteen in gang zetten en we bespreken later wel hoe verder. Aller-belangrijkste is nu de gezondheid.

Geen drie zoenen meer voor je op de wang! Hoe graag ik je met volle enthousiasme een hand geef of je met drie zoenen op de wang begroet, heb ik bedacht dat het veiliger is om de speciale Wuhan shake te doen.

Advies: neem een desinfectie zeepje mee, was je handen voor en na de fotoshoot, Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, Schud geen handen.

1.5 meter afstand van elkaar houden

We gaan alleen fotoshooten op rustige plekken, mocht het druk zijn dan zoeken we een alternatief plekje.

Het NDSM is een groot, divers terrein waarbij vaak andere fotografen/videografen rondlopen maar ook evenementen georganiseerd worden (in de normale situatie) zoals bijvoorbeeld de Ijhallen en festivallen. Het bruist van het leven daar en soms is het rustig, soms is het druk, er is geen pijl op te trekken. Ik ken het terrein erg goed en zal er voor zorg dragen dat we rustige plekjes uitkiezen waarbij we weinig mensen om ons heen hebben.

Ik zal een masker dragen, tijdens de fotoshoot hoef jij tijdens het poseren geen masker te dragen voor het oog van de foto maar ik adviseer wel om tijdens de reis richting het NDSM en terug er 1 op te zetten en dit is tevens verplicht in het OV (Tegen die tijd dat jouw fotoshoot gepland staat).

Als we iets aan elkaar moeten geven, leggen we het eerst ergens neer en vervolgens pakt diegene het op.

Een 1.5 meter tussen ons houden kan vrij lastig zijn om voor te stellen, daarom heb ik hieronder wat foto’s geplaatst waarbij je ongeveer een beeld krijgt hoe 1.5 a 2 meter eruit ziet.

Met plezier tel ik de dagen af totdat ik je voor mijn lens mag zien stralen en ik hoop dat dit voldoende informatie geeft om je veilig en wel voor te bereiden met de nieuwe maatregelen voor de veiligheid.

Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn of mocht er iets aan deze blog ontbreken, stuur mij dan gerust een WhatsApp berichtje! Twijfel niet, ik sta altijd voor je klaar.

Je kan mij Whatsappen door hier links onder aan de pagina op de blauwe chatbol te drukken of HIER te klikken.

Categorieën: NieuwsWerkwijze