Wekenlang keek ik dagelijk het nieuws en probeerde ik een beslissing te maken. Met moeite deel ik mee, dat ik de maand oktober geen fotoshoots ga aannemen of ga uitvoeren/inplannen in verband met Covid-19.

Ik ben weer begonnen met extra nieuwe online services zo snel als mogelijk online te krijgen, hier ben ik razend enthousiast over en ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen delen. Maar niets kan afgeraffeld worden, al het goede heeft veel tijd en liefde nodig! Dus houd goed mijn website en socials in de gaten voor opkomend nieuws!

In de tussentijd heb ik in ieder geval de online dating profiel hulp altijd nog beschikbaar voor jullie.

Ook heb ik weer de corona voucher in leven geblazen, net als de vorige keer in het voorjaar 2020.

Met de Corona voucher ontvang je bij je boeking het volgende:

  • Skip the line: Krijg voorrang op de planning wanneer ik weer boekingen aan neem
  • Twee gratis extra foto’s boven op het aantal foto’s wat al in het door jouw gekozen fotoshoot pakket zit.
  • Als eerste updates over de mogelijkheden qua planning, via Whatsapp of Telegram, vanzelfsprekend.

Tinder Basis is uitgesloten van deze actie.

.

Er word heel hard gewerkt achter de schermen om jullie alsnog allemaal blij te kunnen maken met prachtige foto’s voor de online datings profielen en blogs voor dating tijdens corona tijden, foto’s maken tijdens lockdown of social distancing en nog meer, maar nog even geduld!

Het spijt me voor de ongemakken en uitblijven van eerdere communicatie hierover, ik vind het ontzettend moeilijk om een knoop door te hakken in een onzekere tijd tijdens een pandemie.

Hieronder heb ik wat handige links verzameld over Covid 19 zodat je niet meer hoeft te zoeken.

Ik wens iedereen sterkte, veiligheid en gezondheid toe. Hopelijk mag ik snel jullie weer verblijden met de gewone gezellige fotoshoot met stralende en persoonlijke foto’s. Met gemis en teleurstelling sluit ik nu deze blog af en hoop ik dat alles snel weer normaal is!

Categorieën: BlogsNieuws