Hier boven lees je een kopje ‘Tinder Fotoshoot pakketten’. Ik heb hiervoor gekozen omdat Tinder altijd de nummer 1 blijft, de grootste dating app is en ik persoonlijk en om mij heen de meeste succes verhalen heb mogen horen.

Maar naast Tinder heb je ook Bumble, Happn, relatieplanet.nl en voor elk wat wils! Er bestaan zelfs datingssites voor transgenders, homo’s en politieke gelijkstemden.

Natuurlijk en vanzelfsprekend mag jij dan ook het Tinder fotoshoot pakket gebruiken voor het online datingswebsite of app die het beste bij jou past!

Dit is absoluut geen probleem!

Wil je meer informatie over welke datingsite het beste bij jou past? Lees dan snel deze blog!

Superkracht:, ontspanning, kracht en stralende energieën op de foto!

Mijn missie is om jou stralend, ontspannend en krachtig op de foto te krijgen. Dit lees ik ook regelmatig terug in mijn reviews en hoor ik tijdens de fotoshoots ook van mijn boekers.

Zij zien mij al snel als een vriendin waarbij ze het gevoel hebben alsof ze me al jaren kennen en hebben moeite met afscheid te nemen. Gelukkig nemen sommige nog contact met me op na een tijdje om te laten weten hoe het met ze gaat.

Maar, voor de nieuwe lezers onder ons, wilde ik toch graag je meenemen in een kleine impressie in de energieke, enthousiaste en fijne wereld van een Nederlandse Tinder Fotografe.

Hieronder vindt je wat videos en foto’s die je hopelijk laten zien hoe leuk het is om jouw straalmomentje voor mijn lens te mogen hebben.

Niet alleen dat, ik weet precies wat een vrouw mooi vindt omdat ik er zelf ook een ben natuurlijk dus tijdens de fotoshoot let ik op de mannelijke energie bij een man, bekijk ik samen met de boeker voordat de fotoshoot begint welke kleding het beste is en ook tijdens de fotoshoot bepalen we welke kleding setjes het beste werken in een tijd effeciente manier en zorg ik voor kleine houding optimalisaties. In het editen houd ik rekening met een ‘urban’ vibe kleuren retouchering en snijd ik hem precies zo af dat het oog van de de potentiele match op jou valt.

Een dag als Tinder fotografe in 2022:

Mijn behind the scenes film van verscheidene fotoshoots door de jaren heen:

Before and After special

Een tijd terug (ik denk nu alweer wat jaren geleden) heb ik een oproep geplaatst voor de oud boekers waarbij zij gratis nogmaals met mij op de foto mochten! Hier zie je hun eigen foto’s die ze eerst gebruikten v.s. mijn foto’s.

Reviews

Lees je liever de reviews? Ik post alleen de echte reviews van mijn oud boekers op Google, Trip Advisor, vroeger ook Facebook en deze lees je hier terug.

Korting!!

Elke Nederlander houd van korting dus ik geef je hierbij een kortingscode van 10% geldig op ALLE fotoshoot pakketten!! smile10

Hoop je snel te mogen zien stralen voor mijn lens!

Zoek je naar meer matches, betere Tinder foto's of hulp bij online datingsprofiel?

Boek één van de Tinder Fotoshoot pakketten.
De fotoshoot pakketten zijn met zorg samengesteld en door de afgelopen jaren heen aangepast op de feedback van boekers en wensen van de huidige single mensen.
Categorieën: Blogs