Elke dag zie ik de statistieken van mensen met het corona virus erger worden. Ik zie filmpjes van ziekenhuizen in Italië die overbellast zijn, een Italiaanse verpleegster die niet meer weet hoeveel uren ze draait en als ze eindelijk thuis komt op de bank in slaap valt en om de haverklap wakker schrikt van nachtmerries.
Ze vertelt dat er meer mensen dood gaan op haar afdeling dan genezen.

Ik zie ook prachtige beelden van mensen daar dansend en zingend op balkons. In Spanje was er een fitness instructeur die op een dak fitness les gaf aan mensen op balkonnen. Ook krijgt de natuur wat meer rust doordat er nu minder auto’s rijden in Europa en China. In tijden van een wereldwijde pandemie ontstaat er gelukkig ook een soort behoefte naar een community.

Maar dit neemt niet weg dat vele mensen met hun eigen bedrijfje hier extreem onder lijden. Ik zie de financiële beurs meer en meer instorten, vliegtuig maatschappijen hebben het zwaar en ik ben er van overtuigd dat we een financiële recessie ingaan dit jaar.

Natuurlijk raad ik iedereen aan om je zoveel als mogelijk in te lezen over dit virus, bereid je voor en hopelijk blijven we allemaal gespaard hiervan.

Zelf raad ik twee Youtube kanalen aan, Medcram en Peakprosperity. Dit zijn allebei dokters die vrijwillig updates geven over deze pandemie met uitstekende bron informatie.

Ook raad ik Worldometer.com aan om jezelf op de hoogte te houden van de getallen en statistieken betreffende het Corona Covid19 virus.

Wat gaat Bikkel Fotografie voor jou doen tijdens deze Pandemie?

In de komende tijd kan ik geen fotoshoots meer aan nemen en heb ik besloten mijn  Tinder expertise online te zetten.

NIEUW: Nog gemakkelijker digitaal jouw online dating profiel gepersonaliseerder en opvallender maken direct via de website voor maar 30 euro!

Bekijk hier snel de aanbieding!

Producten

Corona Voucher

Tevens staat de”Corona voucher” weer online. Met deze voucher krijg je een ‘Skip the line’ zodat je niet hoeft te wachten plus twee gratis extra foto’s!

De corona voucher.

Met de Corona voucher ontvang je bij je boeking het volgende:

  • Skip the line: Krijg voorrang op de planning wanneer ik weer boekingen aan neem
  • Twee gratis extra foto’s boven op het aantal foto’s wat al in het door jouw gekozen fotoshoot pakket zit.
  • Als eerste updates over de mogelijkheden qua planning, via Whatsapp of Telegram, vanzelfsprekend.

Tinder Basis is uitgesloten van deze actie.

.