“A wonderful gift may not be wrapped as you expect.” ― Jonathan Lockwood Huie

Er is niets mooiers dan een beleving cadeau te geven. Het is een orgineel en leuk cadeau en diegene gaat het niet snel vergeten!

Het is niet alleen leuk voor een verjaardag, maar ook voor op Valentijnsdag om iemand te verrassen met een Tinder fotoshoot pakket, iemand een hart onder de riem te steken of gewoon zomaar.

Denk maar eens bijvoorbeeld aan die ene vriend die in een echtscheiding ligt. Hij heeft zo veel stress hiervan en verdriet en moet dit hoofdstuk goed kunnen afsluiten. Je staat al maanden aan de zijlijn hem/haar op te vrolijken en je probeert hem/haar op Tinder (/andere datingsapps) te krijgen. Hij/zij is gewend van vroeger om gewoon naar de kroeg te gaan maar jij weet dankzij jouw nieuwe Tinder liefje die naast je op de bank zit, maar al te goed hoe fijn het kan zijn om nieuwe mensen die je normaal nooit had durven of kunnen tegen te komen, te matchen en te kunnen daten.

Jij gunt hem/haar dat ook en je bent op zoek gegaan naar een Tinder fotograaf.
Et voilà!
Bikkel Fotografie komt op je Google resultaten en je zit nu deze blog door te lezen.

Of ken je die ene vriend van je die op Tinder zit en geen matches kan krijgen? Zijn verjaardag komt eraan en hij heeft alles al. Samen met je vrienden maak je een groeps app aan en iemand komt op het idee om hem te helpen door een Tinder fotograaf in te schakelen! Super goed idee!


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf bij mij al voor de lens hebt mogen stralen en dat je iemand anders ook zo’n geweldig, gezellige en leuke beleving gunt!

Ben jij op zoek naar een orgineel babyshower cadeautje?

Of ken je een zwangere vriendin die nog een 9 maanden fotoshoot heel graag wilt? Of wil je graag de show stelen tijdens de kraamvisite? Geef dan een onvergetelijk cadeau voor de pasgeboren baby en haar ouders.

Hoe werkt het?

Bij Bikkel Fotografie bestel je jouw cadeaubon gemakkelijk binnen een paar stappen!

Je hebt de keuze uit vastgestelde bedragen. Vervolgens kan je kiezen of je de cadeaubon online via de e-mail of via de post wilt ontvangen.

De cadeaukaart die je per post wilt ontvangen ploft dan binnen twee werkdagen op de deurmat.

Op een stevige papieren cadeaukaart en verpakking wordt een mooie gedrukte cadeaubon met een onderscheidend formaat geleverd. Iets om mee aan te komen op een feestje.

Maak je je trouwens maar geen zorgen over een verloopdatum, dit is goed geregeld.

Categorieën: BlogsNieuws

CORONA UPDATE: Helaas neem ik nu tijdelijk geen boekingen aan. Als oplossing bied ik mijn services online voordelig aan via Fiverr.com Lees mijn blog voor meer informatie.

Meer info
X myStickymenu