Laat ik met de deur binnen vallen en beginnen met het slechte nieuws, wat heel erg aan mijn hart gaat om te moeten vertellen.

Door een turbulente reden in mijn privé leven heb ik dit jaar geen fotoshoots kunnen inplannen en zal ik dit in de nabije toekomst ook helaas niet kunnen doen.

Ik mis ontzettend erg de onvergetelijke herrinneringen die ik maak met mijn klanten tijdens de fotoshoots, de leuke appjes die ik erna mag ontvangen en natuurlijk de successverhalen, die zijn waar ik het voor doe.

Maar! Het goede nieuws is, zoals mijn oud klanten dat van mij gewend zijn, dat ik nooit stil zit en eindelijk een veel gevraagde wens in deze tijd werkelijkheid heb kunnen maken!

Tijdens de fotoshoots werd er vaak gevraagd naar meer tijd, help en coaching van mij.

Ik heb ontzettend hard gewerkt in deze afgelopen acht jaren en de fotoshoots zelfs zijn ongeveer 10% waar de tijd in gaat zitten. Veelal heb ik gewerkt aan digitale marketing skills ontwikkelen, het editen van de fotos, de fotoshoots voorbereiden met de klanten en natuurlijk het afleveren van de foto’s. Hiernaast schrijf ik de blogs op deze website en moet er vaak onderhoud worden gepleegd aan de website.
Ik heb ook vele investeringen van de winst in mijn onderneming gestopt en vele kennis opgedaan over hoe al het bovenstaande werkt, ik heb het allemaal zelf gedaan! Waar ik natuurlijk super trots op ben, maar tijd om mijn klanten te coachen zat er absoluut niet in.

Echter brengt het slechte nieuws goed nieuws!

Ik heb na vele brainstorm sessies de knoop doorgehakt en ben een online dating coach geworden!

Omdat ik al acht jaar talloze hartverscheurende verhalen hoor van mijn klanten was ik al aardig bewust van waar de knel punten liggen voor de vrijgezellige man. Echter heb ik natuurlijk research gedaan naar de problemen waar we nu last van hebben.

Dit heb ik allemaal in een prachtig bundeltje verzameld en er is nu een online cursus in de maak!

Tevens heb ik diverse digitale services natuurlijk zoals ook met Bikkel Fotografie, inspelend op de wens en problemen van de huidige vrijgezel, in het leven geroepen zoals:

t

Helaas is het dus voor mij niet mogelijk om met je te gaan fotoshooten maar ik wil je heel graag van harte welkom heten op mijn dating coach website en kijk gerust rond of er iets voor jou tussen zit!

Ik laat je niet in de kou staan deze winter!

Waar wacht je nog op?
Boek een koffiedate met mij via zoom of kies voor 1 op 1 coaching. Verken de website en ik hoop dat je er net zo enthusiast van word dat als ik ben met dit nieuws te kunnen delen met je!

Klik hier

Ik ben nog druk bezig met de puntjes op de i te zetten met alle services, de website en de blogs die daarbij komen.

Mocht je een suggestie, feedback of een vraag hebben, e-mail mij gerust of klik op het blauwe chat icoontje rechtsonder.

Ik hoop je snel te mogen zien op mijn nieuwe website en/of een volg op mijn Telegram kanaal of Instagram te mogen zien!

Categorieën: Blogs