FAQ

Most frequent questions and answers

VOOR

Lees de laatste update over hoe ik besluit met het Corona virus om te gaan in de Blogs pagina.Tevens kan je bij elke maandelijkse update je inschrijven voor de Corona voucher waarbij je twee extra foto’s cadeau krijgt en een ‘skip the line’!Hier is de meest recente maandelijkse update te vinden.

Mijn portfolio is onderverdeeld in thema’s:

Let op: De portfolios worden ingeladen op een externe website (myalbum.com).

Bij de Tinder en Business Fotoshoot pakketten ga ik vanaf einde zomer, begin herfst 2022 het anders aanpakken! Meer informatie is zeer binnenkort beschikbaar.

Mocht je een binnen locatie nodig hebben dan heb ik 1 samenwerking met ‘Het Element’ in Zaandam. Deze kan je extra bij boeken voor 35 euro per fotoshoot (gebaseerd op 2 uur maximaal fotoshoot tijd)

Bij de overige fotoshoot pakketten is het in overleg en bereken ik schappelijke reiskosten buiten regio Amsterdam.

Een moodboard is een term uit de fotografie wereld. Het staat voor een soort collage aan inspiratie foto’s.

Door middel van wat persoonlijke vragen die ik je stel na de boeking, leer ik je niet alvast digitaal iets beter kennen maar kan ik ook jouw wensen lezen die naar voren komen.

Ik ga vervolgens op het internet op zoek naar inspiratie foto’s die goed bij jouw karakter en wensen passen en maak hier een collage van.

Deze stuur ik naar je op met een kleine uitleg.

Let tijdens het bekijken van jouw moodboard voornamelijk op de poses en algehele sfeer die het uitstraalt. Je hoeft niet zo zeer te kijken naar de kleding die de modellen uithebben of hoeveel ze op jou lijken.
Voorbeeld van een moodboard

Bij de meeste fotoshoot pakketten krijg je de gelegenheid om gebruik te maken van ‘Kledingadvies via Whatsapp of Telegram’. Dit is omdat je dan samen met mij van te voren goed jouw fotoshoot kan voorbereiden en we ervoor zorgen dat het een mooi gevarieerd beeld krijgt voor jouw online dating foto’s.

Over het algemeen sturen mijn boekers mij selfies met de outfits via Whatsapp, die zij willen aantrekken en dan brainstormen we samen welke setjes mogen blijven, veranderd mogen worden, wel of niet ingepakt gaan worden in de tas naar de fotoshoot. 

Een fotoshoot duurt gemiddeld maximaal twee uur. Het kan zijn dat een actie fotoshoot korter duurt, dit kunt u nakijken bij de producten die ik aanbied op mijn webstie.Mocht je een langere fotoshoot willen inplannen dan is dit geen enkel probleem, je kunt dit aangeven tijdens het boeken of vooraf een bericht naar mij toe sturen en dan bereken ik een schappelijke meerprijs.

Kies een fotoshootpakket uit naar wens en leg deze in de winkelwagen. Zodra je helemaal klaar bent om te gaan boeken, druk je op afrekenen en voltooi je de boeking!

Het kan digitaal met de volgende opties:

 • Internetbankieren
  IBAN Bankrekeningnummer: LT133250053010424466 T.N.V. Bikkel Fotografie (BIC REVOLT21)
 • Cryptocurrency
 • Contant tijdens de fotoshoot. Ik kan ook een Tikkie na afloop sturen.

  Geef een dag van te voren aan als het niet lukt om het gepast mee te nemen zodat ik het wisselgeld kan meenemen.

  • Ja, zeker! Bikkel Fotografie staat met meerdere goede make-up artiesten goed te voet en zal op basis van beschikbaarheid en eventueel budget kijken wie er kan en past bij jouw fotoshoot.

   Via deze link bestel je een Make-Up artiest erbij. 

  Dit is helemaal niet erg. Je boekt een fotoshoot omdat je kwalitatieve, goede foto’s van jezelf wilt die je zelf niet kunt maken. Tijdens de fotoshoot maak ik er een erg gezellige boel van! Tijdens een babbel en een lach, schiet ik spontaan de foto’s waardoor het er niet gemaakt opstaat.

  Het aller-belangrijkste is dat je een fijne, gezellige en mooie tijd heeft tijdens de fotoshoot. Dit is terug te zien op de foto’s.Een tijd terug heb ik een blog geschreven over tips voor de houding en poses tijdens jouw fotoshoot. Tevens heb ik een blog geschreven over  Deze zijn kleine, gemakkelijke tips die goed te onthouden zijn! Lees ze maar eens door!

  Voor de vrouwen adviseer ik om de nagels te laten doen bij een nagelstyliste, een spray-tan of zonnebank te pakken.
  Tevens is het fijn om jouw gepersonaliseerde moodboard op te slaan op de smartphone.

  Het is ook fijn om alvast de kledingsets klaar te leggen (een avond er voor).

  Kledingadvies nodig bij een onlline dating of Tinder fotoshoot boeking? Bij bijna elk pakket zit er direct Whatsapp/Telegram kledingadvies bij in begrepen. Chat mij voor advies!

  TIJDENS

  Natuurlijk! Na de fotoshoot is er de mogelijkheid om de foto’s te zien via de display van mijn camera. Geen zorgen! Je krijgt ze allemaal digitaal toegestuurd (met watermerkje in een lagere kwaliteit) zodat je op je gemak deze kan doornemen. Bij de Tinder fotoshoot pakketten geef ik standaard een lijstje mee met de onbewerkte foto’s van mijn persoonlijke favoriete foto’s!

  Mijn super talent is mensen op hun gemak laten voelen! Ik probeer altijd jou binnen no-time je zenuwen weg te nemen en ik ben het gewend dat mijn boekers weinig tot geen ervaring hebben.

  Ik weet heel goed hoe spannend het kan aanvoelen om te poseren op een natuurlijke manier, ik sta zelf liever ook achter de lens!

  Maar, het lukt mij altijd om een gezellige en informele sfeer te creëren.

  Maar eerst zien, dan geloven toch? Lees dan ook gerust mijn reviews op Facebook of Google.

  NA

  Lees mijn blog voor meer informatie over wat er geberud na een fotoshoot. 

  Ja zeker! Bestel foto’s na via deze pagina of via Whats-App.

  Lees de algemene voorwaarden

  Graag attendeer ik je de tijd willen nemen om de algemene voorwaarden grondig door te lezen, daar je bij de boeking stilzwijgend akkoord gaat met de algemene voorwaarden die hierin zijn opgenomen.