gespecialiseerd in dating (Tinder) en social media fotoshoot pakketten.

bikkel fotografie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Video afspelen
Over bikkel fotografie

Leer mij kennen.

Tijdens het lezen van de onderstaande artikelen kom je erachter waarom ik gekozen heb voor fotografie, wat mijn ervaringen zijn (opleidingen, cursussen en masterclass) en waar ik voor sta.

Bikkel Fotografie heeft vele mooie en persoonlijke verhalen, doelen en mijlpalen mogen vastleggen. 

Mijn supertalent is het weghalen van de zenuwen tijdens de fotoshoots. Ik zet een fijne, informele sfeer neer en krijg bijna altijd te horen van mijn boekers dat het lijkt alsof zij mij al jaren kennen. 

Ervaring

Van kleins af aan was ik bezig met camera’s. Als kinds zijnde wegwerpcamera’s, in mijn tienerjaren een compact camera en tijdens mijn adolescentie mocht ik kennis maken met de spiegelreflex camera.

Begin mijn twintiger jaren heb ik mijn eerste NIKON D3200 gekocht en deze is gepensioneerd.

De afgelopen vijf jaar heb ik verschillende (portret)workshops, een portret fotografiecursus (FOAM AMSTERDAM)en een masterclass van Bert Nienhuis gevolgd.

Hiernaast heb ik privé lessen afgenomen bij een press fotograaf en zij gaf mij tevens de gelegenheid om haar te mogen schaduwen tijdens diverse opdrachten voor de krant.

Begin 2018 heb ik mijn camera familie uitgebreid met een prachtige digitale Olympus MD 2.

In 2022 heb ik een portretlens van Panasonic en Zeiss aangeschaft. Dit maakt dat ik een betere kwaliteit kan leveren met een licht sterkere lens die nog scherper schiet met een betere bokeh.

Een woord; geweldig! 👍👍 Krista is echt een top fotograaf en daarnaast een heel leuk en gezellig persoon! 💛
Imaan
Model
Geweldige dag gehad met Krista! na lang mekaar niet gezien te hebben maar wetend wat we aan mekaar hebben, een hele mooie shoot gehad voor Twisted Supplements! een geweldige gezellige dag gehad en de uitkomst is super geworden! ik zeg niet twijfelen gewoon boeken !
Quint
Twisted PT/Supplements
Wat heb ik een leuke shoot met Krista gehad. Vanaf de eerste minuut voelde ik mij al op mn gemak. Leuke locaties en prachtige foto’s. Precies op tijd en snelle levering. Een meid van afspraken!! 👍
Richard
Boeker