De onderstaande Tinder fotoshoot pakketten zijn met liefde en zorg opgesteld dankzij de jaren aan feedback en wensen van mijn boekers en huidige dating trends.

Vergelijk alle Dating/Tinder fotoshoot pakketten om te zien welke het beste bij jou past qua wensen, budget en mogelijkheden.
Vergeet niet de FAQ te bekijken voor de meest gestelde vragen over de dating(/tinder) fotoshoot pakketten!


Wist je dat…

Bikkel Fotografie de eerste Tinder fotografe was van Nederland?

Frequently Asked Questions: Tinder fotoshoot pakketten

Bij sommige fotoshoot pakketten krijg je de gelegenheid om gebruik te maken van 'Kledingadvies via Whatsapp of Telegram'. Dit is omdat je dan samen met mij van te voren goed jouw fotoshoot kan voorbereiden en we ervoor zorgen dat het een mooi gevarieerd beeld krijgt voor jouw online dating foto's.

Over het algemeen sturen mijn boekers mij selfies met de outfits via Whatsapp, die zij willen aantrekken en dan brainstormen we samen welke setjes mogen blijven, veranderd mogen worden of niet ingepakt gaan worden in de tas naar de fotoshoot. 

Het kan digitaal met de volgende opties:

 • Internetbankieren
  IBAN Bankrekeningnummer:LT133250053010424466 T.N.V. Bikkel Fotografie (BIC REVOLT21)

 • Cryptocurrency
  Tijdens het afrekenen zie je de mogelijkheid om via Bitcoin te betalen. Ik heb drie verschillende BTC adressen die ik aanbiedt met directe transfer zonder transfer fee's of tussenbedrijf.

  Natuurlijk mag dit ook later (tot op de dag van de fotoshoot) naar mij toe verzonden worden.

 • Of je kan er voor kiezen om tijdens de fotoshoot contant te betalen.

  Geef een dag van te voren aan als het niet lukt om het gepast mee te nemen zodat ik het wisselgeld kan meenemen.

Dit is helemaal niet erg. Je boekt een fotoshoot omdat je kwalitatieve, goede foto’s van jezelf wilt die je zelf niet kunt maken. Tijdens de fotoshoot maak ik er een erg gezellige boel van! Tijdens een babbel en een lach, schiet ik spontaan de foto’s waardoor het er niet gemaakt opstaat. 

Het aller-belangrijkste is dat je een fijne, gezellige en mooie tijd heeft tijdens de fotoshoot. Dit is terug te zien op de foto’s.

Een tijd terug heb ik een blog geschreven over tips voor de houding en poses tijdens jouw fotoshoot. Tevens heb ik een blog geschreven over 6 mooie poses. Deze zijn kleine, gemakkelijke tips die goed te onthouden zijn! Lees ze maar eens door!

Een moodboard is een term uit de fotografie wereld. Het staat voor een soort collage aan inspiratie foto's.

Door middel van wat persoonlijke vragen die ik je stel na de boeking, leer ik je niet alvast digitaal iets beter kennen maar kan ik ook jouw wensen lezen die naar voren komen.

Ik ga vervolgens op het internet op zoek naar inspiratie foto's die goed bij jouw karakter en wensen passen en maak hier een collage van.

Deze stuur ik naar je op met een kleine uitleg.

Let tijdens het bekijken van jouw moodboard voornamelijk op de poses en algehele sfeer die het uitstraalt. Je hoeft niet zo zeer te kijken naar de kleding die de modellen uithebben of hoeveel ze op jou lijken.

Zo veel als jij wilt.

Gemiddeld gezien als ik naar mijn boekers kijk, nemen zij rond de drie setjes mee. Dit geeft een mooi gevarieerd beeld en is ook niet te veel of te weinig.

Ja, bij alle fotoshoot pakketten die ik op de website aanbied, bewerk ik de foto's na.

Dit gebeurd in een professioneel Adobe programma en een ander soort gelijk na bewerkingsprogramma. Over het algemeen corrigeer ik oneffenheden op de huid, kleur en belichting van de algehele foto en soms besluit ik er voor om de foto in zwart-wit te bewerken.

Er is niets mooiers dan een beleving cadeau te geven. Het is een orgineel en leuk cadeau en diegene gaat het niet snel vergeten!

Het is niet alleen leuk voor een verjaardag,maar ook voor op Valentijnsdag, iemand een hart onder de riem te steken of gewoon zomaar.

Bij Bikkel Fotografie heb je twee keuzes:

 • Je kan een cadeaubon aanschaffen en deze cadeau geven. Ideaal als je niet het gehele bedrag kan/wil betalen of als je het fysiek cadeau wilt geven.
 • Natuurlijk mag je ook zelf een boeking voor diegene maken en verrassen! Mocht je voor het laatste kiezen, zet het erbij in de notities tijdens het boeken, dan zorg ik voor een speciale bevestiging voor de jarige job zonder prijs en met een verrassing!

November: locatie en planning

Tijdelijk gesloten!!

Excuses voor het ongemak.

Kies het Tinder fotoshoot pakket wat het beste bij jou past:

Tinder Premium

180
 • 5 professionele foto’s, digitaal aangeleverd en nabewerkt in een professioneel Adobe bewerkingsprogramma
 • Maximaal 1.5 uur durende fotoshoot
 • Een gratis op maat gemaakt Moodboard
 • Kleding advies via Whatsapp of Telegram
 • Uitgebreide messenger service (via Whats-app of Telegram)

Tinder PRO

220
 • 9 professionele foto’s, digitaal aangeleverd en nabewerkt in een professioneel Adobe bewerkingsprogramma
 • Maximaal 1.5 uur durende fotoshoot
 • Een gratis op maat gemaakt Moodboard
 • Kledingadvies via Whats-app of Telegram
 • Uitgebreide messenger service (via Whats-app of Telegram)
 • Profiel analyse van je huidige datingsprofiel. Een eerlijke, directe mening en opbouwende kritiek.
 • Twee gratis actuele/ catchcy bio one-liners