Poses tijdens een fotoshoot

Naast onderstaande filmpjes die als inspiratie dienen om je te kunnen voor te bereiden voor jouw moment dat je mag stralen, wil ik je er op wijzen dat niets zo belangrijk is dan dat jij geniet van jouw ‘Me-time’!
Jij bent er, om te genieten van de tijd die je hebt voor de camera, om een mooie herinnering te creëren voor jouzelf en terug te kunnen zien op jouw foto’s dat je geniet.

Straal, geniet en heb er plezier in!

Iedere vrouw(/man) is onzeker diep van binnen, maar probeer je erover heen te zetten en anders ‘ Fake it till you make it!’. Je ziet negatieve gedachtes, onzekerheid echt terug op je foto, je straalt het onbedoeld toch uit. Dit zou zo zonde zijn voor het eindresultaat, jouw foto’s.

Daarom schrijf ik nu voor jou, deze blog, om je zo alvast een steuntje in de rug te geven en je goed te kunnen voor te bereiden. Want, goed voorbereid is het halve werk!

Tijdens de fotoshoot maak ik je natuurlijk ook op je gemak, zorg ik ervoor dat je ontspannen bent en leg ik de spontane momenten van je vast en zoek ik zo jouw schoonheid op en vertaal ik die in jouw foto’s, zoals ik je zie.

Maak je geen zorgen, dat doe ik voor jou. Focus je tijdens een fotoshoot op het verhaal wat je gaat uitbeelden en dan zorg ik voor de rest.

Een verhaal uitbeelden, is hoogstpersoonlijk, ik kan je een paar voorbeelden geven, die ook in mijn portfolio zichtbaar zijn.

Het kan gaan om een emotie uitbeelden, ‘Vrolijk’/’Verdrietig’/’Jaloezie’ echter kan het ook gaan om jouw persoonlijke overwinning of wellicht wil je een gezinsshoot en dat op canvas voor oma voor haar verjaardag geven.  Nog een paar voorbeelden zijn fitness shoots (jouw progress en … ), een kunstzinnig idee waar je al jaren mee rond loopt of wellicht een zwangerschaps fotoshoot!

Kijk gerust eens rond op mijn portfolio voor inspiratie of op Pinterest .
Mocht je nu er niet volledig uitkomen, chat of e-mail mij gerust en dan kunnen

trechter

we samen jouw idee gaan ‘trechteren’ tot een prachtig gepersonaliseerd moodboard (zit in de prijs inbegrepen van de aangeboden fotoshoots).

 

Onthoud dit:

  1. Voel je goed, geniet van je ‘Me-time’
  2. Wees (/fake it) zelfverzekerd
  3. Waar nodig, bereid jezelf voor en oefen op je poses
  4. Weet goed wat jouw verhaal is dat je gaat uitbeelden