Je liefde vinden via online dating explodeerde in populariteit tijdens de pandemie en het aantal nieuwe startups is gegroeid. Maar zullen ze standhouden?

De pandemie had online dating kunnen verdoemen. In plaats daarvan zorgde het ervoor dat singles meer dan ooit tevoren swipten.

Sancties op persoonlijke ontmoetingen zorgden voor de acceptatie van nieuwe producten, zoals videodating, en overtuigden meer mensen om te betalen voor premiumfuncties.

Waar nieuwe functies en ontwikkelingen zijn, zijn er ook altijd verfrissende startups die hier een gat in de markt in zien en daarop inspelen met gave oplossingen.

Natuurlijk zoek ik als online dating fotografe de ins en outs voor je uit en deel ik mijn resultaten uit de zoektocht in nieuwe pareltjes in de app stores.

Het resultaat van mijn zoektocht in de nieuwste, innoverende en spraakmakende dating apps en websites.

SNACK
Een datinsapp die Tiktok en Tinder’s baby is. Upload een kort filmpje van jezelf en bekijk de videos van andere om er zo achter te komen of je wilt matchen!

Nu beschikbaar op de Apple store.

POM
De dating app voor muziek liefhebbers. POM matched gebruikers op basis van hun muziek smaak en emotionele responses.

Geef je snel op voor de wachtlijst van de Apple of Android apps want er zijn gelimiteerde aantal plekken.

LOLLY
Ook een super vernieuwende video content gebasseerde datingapp die filtert op gemeenschappelijke interesses, flirten, humor, talent en duivelse charme

Nu beschikbaar op de Apple store.

FEELS
bevat een carrousel van korte video’s op profielen, waar mensen zich in meer dimensies zouden moeten uitdrukken. Het wordt op de markt gebracht als de “anti-dating-app”, voor mensen die geloven dat “swipen saai is” en dat platforms zoals Tinder te oppervlakkig zijn.

Bezoek de website voor de download mogelijkheden.

LEX
FOR QUEER, TRANS,
GENDER NON-CONFORMING,
TWO SPIRIT, & NON-BINARY PPL.
FOR MEETING LOVERS & FRIENDS.

Download de app op Apple of Android.

SoSynced
matcht met mensen op basis van hun Myers-Briggs-persoonlijkheidstype.

Meld je aan op de website

Wappiez
Tijd voor een datingwebsite van de Nederlandse bodem.
Hij beschrijft zichzelf als:

Vind dat
andere ‘gekkie’

Dé gratis datingsite voor wakkere mensen.
Een plek waar je elkaar écht kunt leren kennen.
Ongevaccineerd en met dezelfde interesses.
Bouw samen aan een betere toekomst…

Ben jij ook van team “Wappie”?

Meld je aan op de website

Heb jij een dating app of website gevonden die je uit gaat proberen? Ik vind het een goede beweging qua ontwikkelingen in ieder geval. De online dating wereld is gigantisch en booming! Hierdoor is er altijd ruimte voor verbeteringen en ontwikkelingen die passen bij de wensen van de huige vrijgezel. Met veel enthousiasme zal ik de trends in de gaten blijven houden en waar nodig zoals altijd mijn fotoshoot pakketten aanpassen op de nieuwste, moderne trends!

Veel dating plezier toegewenst!