4.8 op Facebook en 5.0 op Google (Maps). – 2019

Wat mensen over Bikkel Fotografie zeggen?

Vanaf de 1e kennismaking met Krista, echt een fantastische ervaring, ik was best wat gespannen want ik hou niet van zo van camera`s eigenlijk, maar Krista is echt een hele relaxte en leuke persoonlijkheid waar je je direct op je gemak voelt. Ik heb echt een hele leuke middag gehad en vergat zelfs af en toe de camera door de leuke gesprekken die we ondertussen hadden , echt een aanrader, ik zou het bij Krista zo weer doen!
Arno
Boeker
hele mooie en leuke fotoshoot gehad, denkt out of the box om voor jou uitstekende foto's te maken, een aanrader
Ben
Boeker

Google Reviews

Bikkel Fotografie
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Robert
Robert
20:36 05 Feb 20
Ik heb een hekel aan poseren, maar een shoot met Krista is hartstikke gezellig en de tijd vliegt voorbij. Het resultaat... is super en de service geweldig. Absolute aanrader!lees meer
Roald
Roald
19:21 03 Feb 20
Ik heb een shoot van 2 uur met Krista gedaan. Ze is aardig, stelt je op je gemak en neemt de tijd om rustig al je... vragen te beantwoorden.Krista is relaxed maar ze stuurt ook ruim van tevoren de info. op die je nodig hebt om je goed voor te bereiden.Naast haar 'people skills' maakt ze foto's waarop jij op je best naar voren komt. Natuurlijk bepaal jij hoe je op de foto komt, maar desgevraagd geeft Krista uitstekend advies 🙂 Ik zou Krista zeker aanraden bij mensen die profielfoto's nodig hebben!lees meer
Bas H
Bas H
15:43 24 Jan 20
Ik heb een fotoshoot gehad met Krista. Tijdens de fotoshoot hing er een gezellige en losse sfeer en je werd snel op je... gemak gesteld. De resultaten van de foto's zijn heel mooi en natuurlijk geworden.lees meer
Peter Akkies
Peter Akkies
15:10 31 Dec 19
Ik heb met Krista een fotoshoot van ongeveer 2 uur gedaan voor privéfoto's en zakelijke foto's. Het belangrijkste: ik... heb er mooie foto's aan over gehouden. Krista weet waar ze je heen moet nemen en ze zorgt ervoor dat je lekker ontspannen bent tijdens de shoot. Bovendien is ze nog gezellig ook!lees meer
Bart Sijses
Bart Sijses
21:28 04 Oct 19
Heb een ontzettend leuke, ontspannen fotoshoot gehad. De foto's zijn heel mooi geworden! Krista weet op een hele fijne,... gezellige manier contact met je te maken. Hierdoor voel je, je al heel snel op je gemak bij haar en gaat het poseren heel natuurlijk. Krista is een uitstekend fotograaf en ik kan iedereen die mooie foto's wil hebben, aanraden om met haar op pad te gaan voor een fotoshoot. Thanks Krista!lees meer
Arjen Nijeboer
Arjen Nijeboer
17:06 23 Aug 19
Superleuke fotoshoot gehad bij Krista Bikkel, ze is echt geinteresseerd en betrokken en krijgt je op een hele grappige... manier in allerlei poses. Foto's zijn mooi geworden. Bedankt Krista!lees meer
Roland Smartwatch
Roland Smartwatch
12:45 23 Aug 19
Heel spontaan en leuk om foto's mee te maken. Resultaten zijn ook super.
Volgende beoordelingen

Facebook Reviews

Bikkel Fotografie
4.8
Based on 38 reviews
aangedreven door Facebook
Arjen Nijeboer
Arjen Nijeboer
2019-08-17T00:31:52+0000
Vandaag superleuke fotoshoot gehad met Krista Bikkel. Ze is heel enthousias en weet je op een hele grappige en relaxte... manier in heel veel poses te krijgen. Tussendoor ook nog veel gebabbeld over allerlei interessants. En met wat ik tot nog toe van de foto's heb gezien was ik erg blij!! High five Krista 😀lees meer
Richard Barneveld
Richard Barneveld
2019-02-24T19:11:48+0000
Wat heb ik een leuke shoot met Krista gehad. Vanaf de eerste minuut voelde ik mij al op mn gemak. Leuke locaties en... prachtige foto’s. Precies op tijd en snelle levering. Een meid van afspraken!! 👍lees meer
Quint de Bock
Quint de Bock
2018-12-19T20:03:45+0000
geweldige dag gehad met Krista! na lang mekaar niet gezien te hebben maar wetend wat we aan mekaar hebben, een hele... mooie shoot gehad voor Twisted Supplements! een geweldige gezellige dag gehad en de uitkomst is super geworden! ik zeg niet twijfelen gewoon boeken !lees meer
Joost Leuven
Joost Leuven
2018-09-02T17:10:16+0000
Bikkel Fotografie kenmerkt zich door een combinatie van uiterste professionaliteit en een aanstekelijk enthousiasme,... wat het maken van een afspraak zeer eenvoudig en prettig maakte en de foto-shoot zelf een geweldige leuke 'experience'. Dit is terug te zien in het eindresultaat, de mooie foto's. Ik kan iedereen aanbevelen om, als je een fotograaf zoekt, naar Bikkel Fotografie te gaan.lees meer
Sanna van Gerven
Sanna van Gerven
2018-08-19T15:15:52+0000
Altijd fijne samenwerking met Bikkel Fotografie, staat voor heel veel open en heeft leuke ideeën. Elke keer weer... ultiem tevreden! Can't wait to shoot again!lees meer
Raphael Sport
Raphael Sport
2018-07-21T13:17:06+0000
2 weken geleden een fotoshoot geboekt bij Krista en ben super blij met het resultaat. Had echt niet verwacht dat het zo... mooi zou worden, want het was tenslotte mijn eerste keer, heel nerveus en wist ook niet wat ik kon verwachten. Maar binnen enkele minuten voelde ik me zo op mijn gemak dat de tijd is gevlogen.Wist niet dat een fotoshoot zo leuk kon zijn!Krista is spontaan, grappig, creatief en een topper in haar werk. Krista, je bent een echte Bikkel!! Bokslees meer
Petra Hermes
Petra Hermes
2018-04-14T09:24:25+0000
Een geweldig leuke en gezellige zondagmiddag fotoshoot gedaan met Krista voor Onella Sportswear. Door Krista's warme... persoonlijkheid voelden de modellen zich erg bij haar op hun gemak en er werd veel gelachen. En dat zie je terug op de foto's, ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel erg bedankt Krista en ik hoop nog vaak met je samen te kunnen werken.lees meer
Sanne Grozema
Sanne Grozema
2017-11-25T17:04:23+0000
We hebben nu drie keer heel fijn samen mogen werken. De sfeer is altijd ontspannen zodat iedereen lekker zichzelf kan... zijn en je staat altijd open voor suggesties. En dat kun je altijd weer terug zien aan de eind resultaten, die zijn altijd prachtig. Ik hoop nog veel meer opdrachten samen met jou te mogen doen. Liefs Sannelees meer
Leanne Scholtes
Leanne Scholtes
2017-11-24T07:07:06+0000
Super toffe shoot gehad met Krista. Samen kijken hoe we tot een mooi plaatje kunnen komen, zeker voor herhaling vatbaar... lees meer
Ires Klitsi
Ires Klitsi
2017-11-22T16:03:33+0000
2 super leuke shoots gehad bij Bikkel fotografie. De eerste was een zwangerschaps- / gezin fotoshoot. En de tweede New... Born fotoshoot. Ongedwongen, ruimte voor eigen ideeën, leuk met kinderen en goede prijs, zeer enthousiast, kortom zeker een aanrader!lees meer
Anke Geerts
Anke Geerts
2017-11-15T16:00:50+0000
Prachtige foto's, fijne werksfeer en een leuke spontane fotografe. Ik raad haar zéker aan!
Christian Truijens
Christian Truijens
2017-11-13T15:29:51+0000
Super leuke en ontspannen foto shoot gehad met een verbluffend resultaat. Alles verliep erg relaxt en Krista kwam met... veel spontane ideeen die erg leuk uitpakte! In 1 woord TOP!lees meer
Ben Veldhoen
Ben Veldhoen
2017-10-26T18:47:56+0000
hele mooie en leuke fotoshoot gehad, denkt out of the box om voor jou uitstekende foto's te maken, een aanrader
Wendy Kraan
Wendy Kraan
2017-10-06T15:25:30+0000
Wat een gezellige middag op het strand met Krista van bikkelfotografie. Naast prachtige foto's en Superleuke ideeen is... Krista ook erg gezellig om mee te werken, Thanks Krista!lees meer
Isabella Balder
Isabella Balder
2017-09-02T20:08:36+0000
Een geweldige samenwerking gehad tijdens de fotoshoots. Fotograaf met veel postieve energie en creatievetijd. Echt leuk... om mee samen te werken. Wat zijn de foto's prachtig geworden.lees meer
Samera Pronk
Samera Pronk
2017-06-28T12:22:47+0000
Super leuke ideeen en prachtig resultaat!
Majka van Eck
Majka van Eck
2017-06-14T09:35:15+0000
Toffe meid een een leuke shoot! Onwijs blij met mijn foto's! Ze is heel relaxed en staat ook open voor jou ideeën... wanneer je iets anders weet of wilt. Zeker een aanrader !�lees meer
Monica Johanna
Monica Johanna
2017-06-10T19:37:36+0000
Ik heb 9 mei een shoot met Krista Bikkel, Bikkelfotografie gedaan in hartje Alkmaar en wat was het leuk, gezellig en... professioneel! De foto's zijn supermooi geworden. Voor herhaling vatbaar! Top!lees meer
Donna de Vries
Donna de Vries
2017-04-12T08:37:09+0000
Sanna van Gerven
Sanna van Gerven
2016-11-20T09:56:43+0000
Ik heb nu meerdere shoots met Bikkelfotografie gehad, voor promo's en acties voor haar page en voor de fun natuurlijk.... Die FUN zit er met Bikkelfotografie altijd in, prettige sfeer en ze doet er alles zodat je je op je gemak voelt. 10 sterren als het kon, ik raad Bikkelfotografie bij iedereen aan!lees meer
Younes Boucham
Younes Boucham
2016-10-31T03:32:10+0000
Daniel Lowenstein
Daniel Lowenstein
2016-10-26T18:32:26+0000
Binnen 5 dagen na de Tinder Fotoshoot had ik mijn eerste RL date!
Mari-lou Wind
Mari-lou Wind
2016-10-26T15:38:47+0000
Wilfred van der Kluft
Wilfred van der Kluft
2016-10-26T12:50:21+0000
Annelies van der Eijk
Annelies van der Eijk
2016-10-26T12:24:24+0000
De foto's die Krista maakt zijn echt super!!Ze weet goed om te gaan met de camera, en je op je gemak te stellen.... Daarnaast staat ze open voor je suggesties. Super website en foto's ook de blogs zijn helemaal geweldig!lees meer
Karen Bikkel
Karen Bikkel
2016-10-26T10:57:56+0000
Bij Krista heb ik een make-over shoot gedaan. Zij wist mijn zenuwen voor de camera uitstekend weg te krijgen en... inspireerde me tot leuke poses. Het was een leuke ervaring en de foto's zijn prachtig.lees meer
Stella van Stratum
Stella van Stratum
2016-10-26T08:41:12+0000
Krista heeft 2 geweldige zwangerschapsshoots met mij gedaan. Ze weet met haar foto's het mooiste van een persoon vast... te leggen.lees meer
Marty Tesselaar
Marty Tesselaar
2016-10-26T07:37:01+0000
Sonja Bikkel
Sonja Bikkel
2016-10-26T06:10:16+0000
Marsha Riet
Marsha Riet
2016-10-26T06:09:17+0000
Krista heeft een mooie fotoshoot met mij gedaan toen ik zwanger was, ik ben nog steeds superblij met het resultaat van... de foto'slees meer
Merel van Empel
Merel van Empel
2016-10-26T05:13:09+0000
Lisanne Struive
Lisanne Struive
2016-10-26T03:42:44+0000
Ze is echt een toppertje!
Alizee Schelhaas
Alizee Schelhaas
2016-10-25T22:56:51+0000
Volgende beoordelingen

CORONA UPDATE: Helaas neem ik nu tijdelijk geen boekingen aan. Als oplossing bied ik mijn services online voordelig aan via Fiverr.com Lees mijn blog voor meer informatie.

Meer info
X myStickymenu