Na vele verzoeken en vragen erover, heb ik eindelijk besloten om samen met mijn boekers iets heel unieks te delen met jullie allemaal!

Hieronder delen we persoonlijke inzichten over hoe de fotoshoots bij Bikkel Fotografie voor meer succes, meer matches en nieuwe relaties hebben bezorgd!

Bekijk de Before & After foto’s van mijn boekers, zie hoe een persoonlijke, karaktervolle en kwalitatief hoge resolutie foto een groot verschil kan maken.

Waarom zijn goede foto's belangrijk voor jouw online aanwezigheid (zoals op LinkedIn of datingapps zoals Tinder)?

Eerste indrukken tellen mee! Speciaal voor dit blog artikel heb ik mij ingelezen in een  serie experimenten die het oordeel van gezichtsuitdrukkingen bestudeerden.

Daarbij ontdekten Princeton-psychologen Janine Willis en Alexander Todorov dat het slechts 100 milliseconden kost om een indruk te vormen van iemand die alleen naar een foto van zijn gezicht kijkt.


80 tot 90 procent van die eerste indruk is gebaseerd op slechts twee kwaliteiten – betrouwbaarheid en competentie.

Sociaal psycholoog Amy Cuddy legt dit fenomeen helder uit:

Wanneer we een eerste indruk van een andere persoon vormen, is dat niet echt een enkele indruk. We vormen echt twee.

We beoordelen hoe warm en betrouwbaar de persoon is, en dat is een antwoord op de vraag: “Wat zijn de bedoelingen van deze persoon met mij?”

En we vragen ons ook af: “Hoe sterk en competent is deze persoon?” Dat gaat meer over
of ze al dan niet in staat zijn hun bedoelingen uit te voeren.’

Dus nu weet je hoe belangrijk een goede indruk is, maar wat komt er nog meer om de hoek bij kijken om jouw online aanwezigheid nog beter te preserenteren?

In dit blog artikel lees je meer informatie over tips voor een succesvollere uitstraling voor je LinkedIn profiel en in dit volgende artikel geef ik je tips over hoe je jouw Tinder profiel foto kan verbeteren voor meer matches te kunnen krijgen.

Bekijk hieronder voorbeelden van mijn boekers die speciaal voor deze blog foto’s hebben ingestuurd van voordat ze een fotoshoot bij mij hebben geboekt en het eindresultaat waarbij er rekening is gehouden met de wensen, karakters en houdingen van de boekers.


Before

After

Meer matches en likes!

Doordat mijn boekers bij mij een fotoshoot hebben afgenomen vertellen zij mij dat zij meer matches krijgen, hun foto’s beter opvallen op social media en/of online dating profielen. Hierdoor krijgen ze meer matches/likes.

Om het karakter van elke boeker goed naar voren te laten komen vraag ik, nadat de boeking is gemaakt, wat persoonlijke vragen.
Hiermee maak ik een gepersonaliseerd moodboard (een collage aan inspirerende foto’s die de benodigde sfeer uitstralen) en let ik tijdens de fotoshoot voornamelijk op de houding.  Ik vind het namelijk erg belangrijk dat er een krachtige en zelfverzekerde lichaamstaal uitgestraald wordt. Tevens houd ik rekening met de wensen van de stralende mensen die ik voor mijn lens heb staan.

Nadat de fotoshoot afgelopen is en ik de bewerkte foto’s heb toegezonden krijg ik vaak vele succes verhalen die ik via Whats-app mag ontvangen. Deze bevatten vele enthousiaste en leuke verhalen over dat ze zo blij zijn met hun nieuwe foto’s van mij.

Wat een opluchting voor ze dat ze eindelijk geen groepsfoto’s van nachten uit meer hoeven te gebruiken. De foto’s waarbij de ex er nog (gedeeltelijk opstaat) deleten zij snel en de badkamer selfies zijn tevens ook verleden tijd.

Ik word altijd zo blij bij het lezen van de leuke succesverhalen! Daar doe ik het voor!

Gun jezelf nieuwe avonturen, meer succes en zet je zelf op de voorgrond.​

Boek één van de Tinder Fotoshoot pakketten.

De fotoshoot pakketten zijn met zorg samengesteld en door de afgelopen jaren heen aangepast op de feedback van boekers en de wensen van online daters.

Boek één van de andere pakketten.

Zoek je een andere soort fotoshoot pakket? Geen probleem! Ik bied ook social media fotoshoot pakketten aan, 9 maanden buik foto’s, newborn en fitness fotoshoot pakketten. Bekijk snel de mogelijkheden!

Categorieën: Nieuws