Eindelijk de blog waar al mijn boekers naar hebben gevraagd of met mij tijdens de fotoshoots over praatten en benieuwd naar mijn mening, als vrouwelijke Tinder fotografe, zijn.

In onderstaand artikel ga ik in op internet tips, leer ik je DO’S en DONT’S en geef ik persoonlijk commentaar erop.

Ik wil met zo weinig mogelijk woorden, de meest belangrijke tips en tricks aan jullie delen zodat je niet uren lang onnodige tips hoeft door te lezen.

 • Kies je foto's verstandig - met vrouwelijke feedback

  Voordat je door de bomen het bos niet meer ziet, is het handig om als eerste de meningen van meerdere vrouwen op je foto's te krijgen.

  Vraag je vriendinnen om hun favorieten te kiezen. Nog beter, vraag hen om uw beste opties te rangschikken van hun favoriet tot minst favoriet. Gebruik vervolgens degenen die consistent de hoogste rang hebben.

  Een andere optie is om je potentiële keuzes te uploaden naar een website zoals PhotoFeeler en de feedback door te nemen. Hoe meer vrouwen meedoen, hoe beter.
  Selecteer de meest populaire foto's voor je Tinder-profiel.

  Of als je wilt dat de app zelf ze allemaal automatisch test, draai dan de meest populaire foto naar de primaire positie die je kunt inschakelen Tinder's Smart Photos-functie.

  Bij Bikkel Fotografie krijg je gratis advies over jouw geselecteerde foto's bij alle Tinder fotoshoot pakketten, behalve de Tinder Basic, via Whats-app. Vraag erom nadat je jouw bewerkte foto's hebt ontvangen!

 • Kwalitateit en heldere foto's

  Als het erop aankomt, is het verschil tussen een geweldige Tinder-foto en een gemiddelde foto, de kwaliteit van de foto.

  Je kunt een foto maken van de mooiste persoon ter wereld, maar als het korrelig en wazig is, ziet het er waardeloos uit.

  Dat is de reden waarom wanneer je door Tinder's populairste profielen kijkt, elke single man een 'hoofd+schouders'(een profiel foto) foto van hoge kwaliteit heeft die zijn aantrekkelijkheid maximaliseert.

  Kijk gewoon terug door alle foto's die je tot nu toe hebt gezien - elke profiel foto van Tinder is van hoge kwaliteit. En voor de meest populaire mannen zijn alle Tinder-foto's in hun profiel van hoge kwaliteit, niet alleen de belangrijkste.

  Het is makkelijk:
  Foto's van lage kwaliteit = minder matches
  Foto's van hoge kwaliteit = meer matches

 • Ga op de foto met jouw huisdier!

  Doe eens een spontane selfie met jouw 'grumpy cat', je trouwe hond.

  Naast dat het een super leuke ijsbreker is om over te chatten als vrouw zijnde naar jou toe, is het een hele fijne directe manier om aan te geven dat jij een honden/katten persoon bent en dat is best belangrijk om te weten voor je potientele matches.

Kwaliteit 'hoofd+schouder foto's' zijn erg oogstrelend.
Poseer gerust met jouw huisdier voor een leuke, sprekende foto!

Do's and Don'ts

Een kwaliteit foto.

Geen wazig beeld, goede belichting en oogstrelende kleuren.

Paspoort foto’s

Maak absoluut geen foto’s van je pasfoto of gebruik je paspoort foto voor je Tinder profiel.
Gewoon niet doen.

De linker foto is wazig, korrelig en moeilijk om te zien. De rechter foto is helder, duidelijk en meer aantrekkelijk

Laat zien wie je bent.

Een foto spreekt meer dan woorden. Laat je karakter spreken door middel van je foto’s.

Groepsfoto’s

Het is lastig en neemt tijd in beslag om uit te zoeken wie je bent.

Stralende ogen en een spontane lach.

Geniet van het moment en wees blij. Voel je zeker over jezelf en dan straal je dat ook op de foto uit.

Zonnebril op

De ogen zijn deuren naar je ziel. Laat jouw blik zien. Hoe kijk jij uit je ogen? Wie ben jij? Verberg je zelf niet. Dit is jouw moment om jezelf op een digitaal podium te zetten.

Oh en nee, steek ook maar geen middelvinger op.

Er is geen standaard formule voor een succesvolle foto. Laat je niet beangstigen door online blog artikelen wat wel en niet werkt. Ik hoor heel veel boekers mij vertellen dat ze online hebben gelezen dat weg kijken en niet altijd lachen goed werkt.

Het is het aller-belangrijkste in mijn ogen dat je geluk, kracht en zelf-acceptatie uitstraalt.

Daarom maak ik zoveel grapjes en stel ik mij tijdens de fotoshoot amicaal op, bruisend met energie. Dit is om jou op te peppen en de aller-beste versie van jouzelf vast te leggen

De standaard foto’s die niet opvallen.

We zien veel dezelfde foto’s. Zoals mannen met een vis aan de hengel, vakantie foto met meer landschap en amper zichtbare jij of een half naakte badkamer selfie.

Val op door de mooiste kanten van jezelf terug te laten zien in jouw foto’s.

Natuurlijk is de Tinder en online datingwereld vrij overweldigend, vooral als je het nog nooit eerder meegemaakt hebt. Het is compleet andere wereld dan vroeger en heeft zijn positieve maar soms ook negatieve kanten.

Het helpt ontzettend veel om goede, persoonlijke en karaktervolle foto’s van jezelf te hebben.

Ik kan je hierbij goed helpen met mijn Tinder fotoshoot pakketten die bij elk budget, wensen en karakter passen.

Bij sommige fotoshoot pakketten zit kledingadvies via Whats-App/Telegram bij inbegrpen en bijna bij elk Tinder fotoshoot pakket mag je mij met foto advies om hulp vragen.

Het is voor mij een plezier om een lijstje aan persoonlijke favorieten te maken terwijl ik de onbewerkte foto’s doorneem.

Na de nabewerking hoef je alleen maar aan te geven via Whats-app/Telegram dat je advies nodig hebt in het uitzoeken van jouw top 5/top 9 voor op jouw Tinder profiel.

Meer informatie nodig of wil je ook een Tinder fotoshoot pakket bij mij boeken?

Bonus

Om het luchtig en vrolijk te houden heb ik wat leuke Tinder profielen voor jullie verzameld om van te genieten.

Want, Tinder en online dating hoeft geen studie te zijn, natuurlijk ben je je beste zelf en zet je je beste voetje voor op jouw manier.

Het kan ontzettend leuk avontuur zijn, maar hoe je er in staat ligt aan jou! Maak er een prachtig feestje van!

Categorieën: Blogs