Hier bij Bikkel Fotografie doe ik er alles aan om te blijven ontwikkelen en verbeteren. Ik heb vorig jaar onder andere gezorgd voor een betere beveiliging van de mail communicatie en ik ben te bereiken via encrypted chats op Telegram. Tevens heb ik de foto overdracht verbeterd naar van WeTransfer naar Tresorit. Ook een encrypted service. 

Vele nieuwe ontwikkelingen zijn er om discreter, fijner en beter te kunnen werken en jou ook een fjinere service te kunnen aanbieden.

De volgende stap is dan ook om een beter alternatief te kunnen aanbieden in de review afdeling!


Naast Facebook reviews en Google Maps reviews kan je nu dus ook kiezen uit Trustpilot! Het voordeel hiervan is, persoonlijk voor mij dan, dat Trustpilot automatisch een e-mail stuurt naar mijn boekers na afronding van de complete fotoshoot beleving. Hierdoor is er weer een stukje werk uit handen genomen!

Natuurlijk blijft ook de optie er om mij een review via WhatsApp of Telegram in te sturen zodat ik deze handmatig op de website kan plaatsen, mocht je Facebook en Google Maps en Trustpilot niet willen gebruiken. Geen probleem. 

Categorieën: Blogs