Zoveel keuze in dating apps, welke is geschikt voor jou?

Als fotografe bied ik Tinder fotoshoot pakketten aan. Deze fotoshoot pakketten zijn afgestemd op de wensen van de huidige online daters en feedback van mijn boekers.

Hierdoor heb ik bijvoorbeeld het kledingsadvies via Whats-App in de meeste Tinder fotoshoot pakketten zitten en bied ik hulp met het schrijven van Tinder BIO’s. Tevens is de nieuwste toevoeging aan mijn Tinder fotoshoot pakketten een Tinder PRO Business Edition. Ideaal voor iedereen die naast online dating foto’s ook wat zakelijke foto’s nodig heeft voor zijn eigen onderneming of LinkedIn.

Natuurlijk mag je de foto’s van de Tinder fotoshoot ook ook gebruiken voor jouw datingapp of site naar keuze.

Maar wat als je nieuw bent in online dating en je weet niet welke bij jou past?

Een paar maanden terug was ik voor een boeker die net een scheiding heeft meegemaakt aan het zoeken voor hem op het internet.

Hij heeft nog nooit eerder online dating meegemaakt vertelde hij me tijdens de fotoshoot en had ook nog geen dating apps geïnstalleerd. Hij zei dat hij vroeger gewoon de kroeg in ging of op straat vrouwen ontmoette.

Nu is het een compleet nieuwe (digitale) wereld waar hij geen kaas van heeft gegeten.

Zodoende ging ik nadenken toen ik thuis was en ben ik dus gaan zoeken naar een soort overzicht van alle dating apps en websites.

Ik kwam letterlijk alles tegen. Van de bekende namen zoals Happn, Relatieplanet maar ook vreemdgaan websites (Ashley Maddison) en gelukkig ook speciale datingsites voor LBGTQ+!

Met minimaal twintig tabbladen open las ik de vele verschillen tussen de websites, mijn ogen begonnen weer vierkant te worden van het staren naar de laptop tot ik eindelijk onderstaande website tegenkwam!

Een website met een kleine test waardoor je gemakkelijker uitkomt op alle dating apps en websites die precies bij jou passen!


Categorieën: Online dating